Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Sültpaprika-krémleves

Sültpaprika-krémleves

(0)
78 perc
Könnyű
A sültpaprika-krémlevest kóstoltad már? Amennyire exkluzív, annyira egyszerű fogás, úgyhogy lássunk is hozzá ehhez a recepthez! A sütés különleges diós zamatot ad a paprikának, a leves krémjéből pedig kitűnő mártogatós készíthető, ami borssal és ízletes fűszernövényekkel az igazi.

Hozzávalók

4 adagokat

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  ek
MAGGI Házias levesalap - Zöldség
5  db
kaliforniai paprika
5  gerezd
fokhagyma
2  db
sárgarépa
200  g
paszternák
1  fej
vöröshagyma
3  db
paradicsom
1  l
forró víz
1  tk
kurkuma
1  tk
édes őrölt pirospaprika
2  tk
rozmaring
1  csipet
chilipor
1  ek
méz
2.5  ek
olívaolaj
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
37.2 g
Energia
245.2 kcal
Zsír
10 g
Fehérje
4.4 g
Telített zsírok
1.4 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

78 perc
  • 1. lépés

    8 perc
    Mosd meg a paprikát és távolítsd el a magokat. Vágd fel kisebb darabokra, csíkokra. Fontos tudni, hogy minél vékonyabbra vágod fel, annál gyorsabban sül meg. Ugyanakkor nagyon vékonyra nem szabad vágni, mert akkor hamar kiszárad és megéghet.
  • 2. lépés

    30 perc
    A sütőt melegítsd elő 200-220 fokra. Tedd a paprikát sütőpapírral bélelt tepsire, locsold meg olívaolajjal, és körülbelül 20-30 percig süsd.
  • 3. lépés

    1 perc
    A sütési idő felénél a fokhagymagerezdeket tedd be a tepsibe.
  • 4. lépés

    3 perc
    Közben pucold meg a hagymát, és vágd apróra.
  • 5. lépés

    5 perc
    A sárgarépát és a paszternákot hámozd meg, és vágd fel szeletekre. A hagymát tedd edénybe, add hozzá az olívaolajat, a kurkumát, az édes paprikát, a chilit és a rozmaringot, és az egészet óvatosan párold meg.
  • 6. lépés

    20 perc
    A sült zöldségeket öntsd fel a levesalappal, majd párold körülbelül 20 percig.
  • 7. lépés

    5 perc
    A paradicsomot mosd meg, hámozd meg, vágd fel kisebb darabokra, és add a leveshez.
  • 8. lépés

    2 perc
    Majd hozzáadjuk a sült paprikát, a héjából kinyomott fokhagymát és egy kanál mézet.
  • 9. lépés

    3 perc
    Az így kapott masszát turmixold krémmé.
  • 10. lépés

    1 perc
    A levest sózd és borsozd meg.
Sültpaprika-krémleves

1. lépés 10

Mosd meg a paprikát és távolítsd el a magokat. Vágd fel kisebb darabokra, csíkokra. Fontos tudni, hogy minél vékonyabbra vágod fel, annál gyorsabban sül meg. Ugyanakkor nagyon vékonyra nem szabad vágni, mert akkor hamar kiszárad és megéghet.

Sültpaprika-krémleves

2. lépés 10

A sütőt melegítsd elő 200-220 fokra. Tedd a paprikát sütőpapírral bélelt tepsire, locsold meg olívaolajjal, és körülbelül 20-30 percig süsd.

Sültpaprika-krémleves

3. lépés 10

A sütési idő felénél a fokhagymagerezdeket tedd be a tepsibe.

Sültpaprika-krémleves

4. lépés 10

Közben pucold meg a hagymát, és vágd apróra.

Sültpaprika-krémleves

5. lépés 10

A sárgarépát és a paszternákot hámozd meg, és vágd fel szeletekre. A hagymát tedd edénybe, add hozzá az olívaolajat, a kurkumát, az édes paprikát, a chilit és a rozmaringot, és az egészet óvatosan párold meg.

Sültpaprika-krémleves

6. lépés 10

A sült zöldségeket öntsd fel a levesalappal, majd párold körülbelül 20 percig.

Sültpaprika-krémleves

7. lépés 10

A paradicsomot mosd meg, hámozd meg, vágd fel kisebb darabokra, és add a leveshez.

Sültpaprika-krémleves

8. lépés 10

Majd hozzáadjuk a sült paprikát, a héjából kinyomott fokhagymát és egy kanál mézet.

Sültpaprika-krémleves

9. lépés 10

Az így kapott masszát turmixold krémmé.

Sültpaprika-krémleves

10. lépés 10

A levest sózd és borsozd meg.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
3 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • Előétel
  • Esős évszak
  • európai
  • Fazék főzés
  • Felső étel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Leves
  • Leves
  • Magas rosttartalmú
  • Ősz
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Rostforrás
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET